O blogu in avtorju

Vsebina teh spletnih strani, tako besedilo, fotografije, video kot druge multimedijske vsebine, so last Uroša Orešiča (avtor) 1. Prepovedana je nedovoljena objava vsebin teh spletnih strani v komercialne namene v katerem koli mediju.

Vsak primer neupravičene uporabe bo avtor preganjal tako kazensko kot odškodninsko.Vsebine so na voljo ob izrecnem dovoljenju avtorja po naslednjem ceniku: fotografija: € 100,00, članek: € 200,00, video: € 500,00. Ob nedovoljeni uporabi vsebin s teh strani zaračunamo dvojno ceno.

Nekomercialne uporabe z navedbo vira avtor ne bo preganjal.

Komentarji in mnenja obiskovalcev tega bloga izražajo izključno stališča posameznih avtorjev in niso povezane z uredniško politiko tega bloga ali mnenjem in stališčem Uroša Orešiča.


  1. Če ni avtor izrecno napisan pod multimedijsko vsebino
  • Share/Bookmark

1 komentar

  1. rapvirus, 3.04.2008 ob 10:51

    Spoštovani blogger!

    Eden izmed urednikov portala http://www.itnovice.si je naletel na vaš blog in nas obvestil, da podajate zanimive in koristne vsebine. Predlagam, da povzetke le teh objavite na naših straneh in si na tak način zagotovite večji obisk in prepoznavnost. Prepričan sem, da bi naši bralci bili nedvomno navdušeni, če bi se lahko z vašim blogom bolje spoznali in bi lahko vaše vsebine večkrat prebirali.

    ITNovice so eden vodilnih slovenskih medijev, ki zbirajo najzanimivejše prispevke iz sveta informacijskih tehnologij na enem mestu. Naš obisk iz tedna v teden raste tako da ne zamudite priložnosti, da si zagotovite večjo prepoznavnost, višji obisk in konec koncev tudi večji feed-back.

Komentiraj

Za objavo komentarja mora biti prijavljen-a.